Laskentatieto Oy Irja Hirsinummi

Ammattitaitoinen, henkilökohtainen ja huolehtiva palvelu on meille ykkösasia

Tilitoimisto Laskentatieto Oy Irja Hirsinummi, joka on perustettu vuonna 1981, on tunnettu ammattitaitoisesta ja henkilökohtaisesta palvelusta. Olemme palvelleet kirjanpidon ja palkanlaskennan asiakkaitamme jo yli 40 vuoden ajan ja meillä on yli 250 asiakasyritystä useilta eri toimialoilta pienistä toiminimistä suuriin kansainvälisten yhtiöiden osakkuus- ja konserniyrityksiin.

Sähköinen taloushallinto on ollut osa toimintaamme jo yli 15 vuoden ajan ja kehitämme toimintaamme ja järjestelmiämme aktiivisesti koko ajan voidaksemme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset, nykyaikaiset ja kustannustehokkaat kirjanpidon ja palkanlaskennan ohjelmistot ja työvälineet.

Ammattitaitoinen, osaava ja työhönsä sitoutunut henkilöstö on yhtiömme ydin. Panostamme kirjanpitäjiemme ja palkanlaskijoidemme jatkuvaan kouluttamiseen taataksemme sen, että asiantuntijoillamme on aina ajantasaiset tiedot muuttuvasta lainsäädännöstä ja oikeuskäytännöstä.

Laskentatieto Oy on Tili-instituuttisäätiön auktorisoima ja valvoma Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto. Kirjanpitäjistämme kahdeksan on suorittanut Tili-instituuttisäätiön valvoman KLT-tutkinnon ja palkanlaskijoistamme yksi palkkahallinnon PHT-tutkinnon.

Tutustu asiantuntijoihimme


Tilitoimistomme yhteystiedot


Laskentatieto Oy Irja Hirsinummi

Yliopistonkatu 33 G 122
20100 Turku

Puh. (02) 4100 300

Tilitoimistomme palvelee valtakunnallisesti Turusta käsin.